KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Monday, August 16, 2010

~~Terasa Kaw Kaw...Ahakss!!!!~~


Salam ramadhan semua!!!!

Lalala…rupa2nya bila kesenyapan wirda ari ni telah mnimbulkan krinduan dari banyak pihak..x sampai sehari pun wirda senyap ari ni..bukan ape..wirda sakit kpala ari sgt2 ari ni..main hujan kot semalam dgn lalink sblom balik sini..so apa lagi..bila ngadu jerk at lalink, trus lalink cakap “tidur jer sayang”..~~ngeee~~ so petang ni baru la wirda  ade mood sikit nak update blog.. hehe

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

Urrrmmm...Ape korang buat ari ni???? Ari ni korang nak berbuka ape erk???
Masak ke bli jer??hehe..wirda pun taktahu lagi la..ahakss...

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

~~ngeeeee~~ cite tntg nak berbuka ape ni..wirda ade satu ntry nak share dgn korang nie..korang nak tahu tak??hehehehe..
Meh sini wirda nak bisik2..ahaksss

MySpace MySpace MySpace MySpace

Hujung minggu ari tu lalink datang kat wirda..al maklum la..jumpa lalink pun sminggu sekali jer..so bila dah jauh ni, kna ade pngorbanan..bak kata org tua2 smakin jauh smakin kna eratkan..hehe..

MySpace MySpace MySpace MySpace

“bersabar la sayang..smntara mama nak dapat posting balik kedah, ye”

mmm..masa lalink datang tu. Walaupun wirda pnat balik dari kje..wirda tetap masak gak utk lalink..penat pun takpe..jnji leh masak utk lalink..ahakss…wirda masak lauk ayam masak lemak cili api + udang masak black pepper..hurrrmmmm…baunya..Ya Allah…mmg terasa sedap la…!!!! 

MySpace MySpace MySpace MySpace

~~Ade Ummmmpppphhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~

MySpace MySpace MySpace MySpace

Tgk la sndri…ntry ni mmg wirda tujukan khas buat korang n abang  + kak ipar wirda kat london tu..ahaksss..(ni adik masak tau)..sedap oooo….ahaksss…

MySpace MySpace MySpace MySpace


 

Malam tu lak mmg wirda puas hati la…masuk spa dgn lalink la..sambil tgk tv..kami beristirehat la n buat facial treatment..ahakss…look at there..

~~Jangan jles ye..ahakss…~~

MySpace MySpace MySpace MySpace



Btw..ptg ni wirda nak masak lagi la..nyum..nyum..sedapnye..dah leh bayangkan btapa sedapnye.. hehehe…tunggu ntry esok ye..tata..:)

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

 

4 comments:

  1. peerrgghhh!!tertelan air liuq..ekeke

    ReplyDelete
  2. hahahha..kan akak dah cakap...sedap oo...nnti akak masak utk sely lak..ahaksss

    ReplyDelete
  3. kalau nak gila mstilah kna hgeh..ahaksss

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~