KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Tuesday, August 31, 2010

~~Reunion di KAPITAN 4.5 star~~


 Assalammualaikum semua…

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

WELCOME BACK!!!!!!
Urrrmmm…pagi2 masuk opis jer trus wirda nak update blog ni..terlalu banyak yang nak dceritakan dan dkongsi bersama kalian..hehe..nama blog pun ~~ceritera kau aku kan??~~ sorylah..tak sempat nak update blog..al maklum la wirda baru jer masuk opis dari bercuti selama 5 ari di kedah..alhamdullillah..wirda semakin bersyukur..hidup wirda sentiasa dberkati..ahakss

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

Ari ni dah masuk 22 ari kita pose ye..yeye..dah nak raya..bestnye..korang dah bli baju raya??mm..wirda???hehe..rahsia la baju raya tahun ni..nnti ade yang nak tiru..ahakss…nnti wirda cite pasal baju raya wirda ye..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

btw, selama 5 ari wirda cuti ni..mmg best gler la..haha…banyak memori yang tercipta..wirda bgtu teruja dgn cuti kali ni..nasib baik tak jadi gila ja…hehe..
okey..okey..
meh sini wirda start cite..haha..wirda mulakan dgn bacaan bismillah..hehe..ntry ni wirda tujukan khas buat kawan2 wirda yang wirda hargai dan sayangi..idup wirda diceriakan dgn usik mngusik dan gurau2an kawan2 wirda yang sntiasa mereng tapi baik hati ni..so wirda publishkan 1 ntry khas buat mereka..hehe..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com



lalalala..baru2 ni wirda ade reunion bersama kengkawan wirda..pada 28 Ogos 2010..kat bandar perda..kira pecah rekod gak la.. seramai 20 orang yang join reunion ni..hehe..g pangkor ari tu punya la ambil masa 3 4 bulan utk kumpulkan 23 org..tapi dalam masa semggu lbh wirda dah leh contact kwn2 wirda seramai 20 org..hehe..terror tak???ahakss…

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com


wirda bgtu happy dengan kenangan manis yang telah tercipta dalam hidup wirda..wirda rasa bukan setakat wirda saja..malah kengkawan wirda pun akan rasa macam ner wirda rasakan…btul tak kawan2???hehe..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

Kami berbuka posa sama2..kat 

RESTORAN NASI BERIANI KAPITAN, BANDAR PERDA..
set date n time..semuanya on jer..masing2 calling2 la sblom nak g tu.. pada mulanya dah ok semua..tetiba jer masa wirda balik kulim umah mak mertua, kin n ida call wirda..mnta ubah tempat..al maklumlah..ida dah nak jadi mama..baby pun dah 7 bulan dalan kandungan..mngidam katakan..hehe..then wirda suh kumpul dulu semua..baru kami akan bincang lak prubahan tempat tu..so, dalam pkul 5 lbh ptg, lbh kurang 6 biji keta la dah kumpul..bila dah berkumpul n bincang tu..masing2 stuju..sekali bila ida call nak book tempat..dah pnuh la..hahaha….orang yang tamak selalu rugi…haha..padan muka korang!!!! Haha..termasuk la wirda sekali…ahakss..so..kami pun berpatah la balik ke jalan yang lurus..ahaksss..( nasib baik kami cepat bertaubat )

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com



Restoran kapitan tu sgt dekat dgn Jaya Jusco Bandar Perda..kalau nampak dari Jusco, building Kapitan ni mmg terpampang jelas macam istana Ali Baba..


Aduh!!!!! Bila dah berjumpa tu..macam2 la yang nak tanyakan..ahakss…wirda nak ucapkan ribuan trima kasih pada kalsom n iera coz mereka skip kje sbb nak attend reunion ni....ahakss..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com


 
So..bila kami mula start order..macam2 la karenah masing2..ari tu mmg wirda btul2 nak try makan nasi beriani kapitan ni yang telah diuar2kan oleh ramai org..mmg sedap kata mereka..boleh mngubat kekecewaan kpada sesiapa yang kecewa x dpt makan nasi briani..haha..kami semua order nasi beriani ayam..mmm..rasanya sungguh superb..sampai mnjilat jari la katakan..


 
Kalau nak makan dalam mangkuk tu, rasa macam payah jer..jadi masing2 buat demo cara2 nak telangkupkan nasi tu..ahakss..siap ade susu basi lak..haha..masa buka posa tu..senyap jer semua..hahah..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com



Tengah2 best mnjamu selera..satu kjutan telah berlaku..ahakss...wirda telah order kek delivery trus ke meja kami..ahakss..wirda tujukan khas buat kawan2 wirda..mmg sedap sgt2 kek ni..lalink wirda mmg suka..katanya macam kek indulgence, secret recipe…mekacih kak ros dan suami kak ros yang bersusah payah mncari wirda sampai tak sempat buka posa....nnti wirda order lagi ye..




Lala..dsbbkan masing2 dah kenyang..kek pun nak tapau bawa balik..tak ckup kek, chah balas lak piring kedai mamak tu bawa balik..dah la wirda dgn kin yang g ambik piring tu kat mamak tu..ahaksss..mmg best siot..satu kenangan yang bgtu indah..nasib baik xde cctv dalam kedai tu..ahakss..

http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

 
Malam tu kami g lpak lak kat jaya jusco..mmg sengal gler la..ira kena powww dgn wirda n kalsom..dapat gak kami ice blended..ahaksss..thanks vry muchy2 iera..



So mari kita layan gambar2 ni..keep touch in our memories, dear!!!!!!!!!!









WIRDA hargai ERTI persahabatan YANG telah KITA jalinkan..APA yang WIRDA harapkan JANGAN khianati ERTI persahabatan KITA..

 

5 comments:

  1. pict aku ckt ja..majuk la...huhuh

    ReplyDelete
  2. smoga kita akan jumpa lagi lain kali...enjoy sangat2 jumpa hangpa semua...friend 4 ever...love u all so much...

    ReplyDelete
  3. ecah: hahha...nak mrajuk pun bragak la..takda sbb hang mrajuk aku tak pjuk la..hahhaha

    ira: hahha..i love u too dear..insya allah..ade rezeki kita buat lagi k..:)

    ReplyDelete
  4. hahha..hgeh tu kan memikat ati...ahaksss

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~