KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Thursday, August 5, 2010

~~Aku tahu ko klik aku..Kepala hotak ko!!~~



Aiii guys…!!!

Ntry ni adalah susulan part 2…banyak lagi part ni..ahakss…Dengar ye makian ni..ahaksss…

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

now, aku nak tulis satu ntry tntg khidupan manusia yang cuba mnegakkan benang yang basah..(ari2 tiup bagi kering..ahakss).ntry ni bunyinya mcm ni: "cara yg terbaik bila nak jadi orang yang bajet '..somthing like that la..haha..

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

semakin ari, aku sntiasa memotivatekan diri untuk menjadi kuat dan menanam perasaan yang tabah sperti laila syikin..ahaksss.lalink sntiasa berpesan biarkanlah ko..tapi aku masih heran bila ko masih taknak mngaku kalah dgn ksilapan dri sndri..semua org mlakukan kesalahan tapi skurang2nya mereka blajar utk akui salah dan silap..suatu ari nnti dan tiba masanya aku akan mentioned nama ko dalam blog ni..beserta bukti okey..n dpos laju lagi..ahaksss…masa tu baru org akan tahu napa ntry ni di publishkan dlm blog aku… lalala..

MySpace MySpace MySpace MySpace

puas gak aku fikir..klu dah bajet..cakap pi la apa pun..semua tu ko nak btul even ko yg mncipta kmarahan itu…bukannya takde otak utk ko brfikir..tapi sbnrnya ko mmg bongok..mcm la ko power sgt..bila ko kritik org yang kacau ko..kalau aku mluat sgt mau ja aku leh jer sembur kaw kaw masa ari tu..tapi aku masih tahan..aku observe, cakap ko pun berterabur padahal otak kosong..eee…gli la aku org macam ni..sian kat ko..ahaksss.. xtually kan takde sape pon yang nak jles dengan ko..ko jer yg prasan lebih..ish ish..atau ko yg jles dgn kbahagiaan org..sebb tu ko takleh fikir…haha..

Jangan ko ingat diri ko tue orang yang suci dan tidak pernah melakukan dosa. ... Haihh, aku pun tidak tahu knapa la aku bersusah payah menulis blog ini ... aku cakap gni sebab ko tuh bodoh, ko mmg tak sedar yang sbnarnya apa yg ko ckp tntg dri ko sendiri...hahaha..

MySpace MySpace MySpace MySpace

Entah2 kturunan ko, darah daging ko pun tak senonoh...heee teruk...perempuan yang tak sedar diri lah..tak layak jadi isteri org klu bakal laki ko tahu kbnarannya...ish2..ko ni nampak jer lembut tapi rupa2nya mangkaq..tak senang tgk kbahagiaan orang...eeeee.....

Patut la ramai yang tinggal ko..tak insaf2 lagi rupanya..napa muka ko macam duit 20 sen tak laku???

MySpace MySpace MySpace MySpace

ko nak nangis ker??? Nangis la...aku nak bagi ko sedar sikit...nak basuh sikit otak ko klu ko takleh nak faham sgt org mmg tak suka ko yg tak sedar sikit..lantak ko la wahai manusia yang tak sedar dri...ahakssss

MySpace MySpace MySpace MySpace

Ko tahu tak...sapa yg knal aku dia tahu ckup payah aku nak maki org macam ni..tak prnah lagi la aku nak maki sampai macam ni...tapi bila ko dah spoiledkn idop aku..ko tahu la nasib ko..

tolong sedar diri ko sikit!!!!!!! tolong lah berubah..jgn buat org muak tgk perangai ko.... dari dulu hingga sekarang, klu org taktahu. mesti org kata ko baik kan??pdhal ko serupa hantu…ahaksss…hantu yg suka hisap darah orang la..selama ni aku prcaya ko sbgai kawan aku tapi ko mmg cilaka!!! Aku ingt setiap kata2 ko pada aku dulu…


OMG PUKIMAK btul...!!!!


geramm nyee . ...(Oh ya..baru aku ingat..mmg ko selalu kna maki..bukan dgn aku sorang ja..tapi dgn org lain pun ko prnah dpt..ahaksss)

Dahla..malas la aku nak bising2 dengan ko..bukan dapat duit pun..sian ko..lama2 nnti ko kena sawan busuk hati...hahaha..tapi ingat selagi ko tak faham bahasa, aku akan faham ko..blajar akui ksilapan ko pada aku...takyah ko nak ego lagi..ko tetap akan trima balasan!!!!!Bukan di akhirat sja ko akan dpt tapi kat dunia pun ko akan nampak..Cuma cepat atau lambat jer..Dan segala kenyataan dalam ntry ni bukanlah fitnah semata2 tapi that a fact!!!!!!lalala..

MySpace MySpace MySpace

Ini pengertian bagi ko:

Rasa cemburu aku hnya dgn lalink aku dengan cara kekanakan..bgtu gak dgn dia..bgitupun dengan apa yg ko dah buat, kami adalah plengkap antara satu sama lain..sampai saat ni juga yang mnjadi pengganti kesedihan aku dan air mata kami berdua adalah kebahagiaan yang kami cipta!!!


6 comments:

  1. aduhai..x selesai2 lagi ker

    ReplyDelete
  2. lalala...biar masa yg tentukan..segalanya akan dijadikan pngajaran dalam hidupnya...sely akan tahu kbnarannya suatu ari nnti...amin...:)

    ReplyDelete
  3. lalala...nnti akan di mentionkan..ahaksss

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~