KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Friday, August 13, 2010

~~Aku diterjah~~


Salam Penghulu ari!!!!

Urrrmmmmmm…dah brhabuk sikit blog wirda ni..sorylah coz wirda tak berkesempatan nak update blog ni..kbizian mlanda la..hehe…ini pun wirda curi2 masa nak sikit nak update blog ni..ngeeeee…

MySpace MySpace MySpace MySpace

Xtually wirda jadi terharu sgt..nak mleleh air mata pun ade..mau taknya..pagi2 masuk opis jer, baru je wirda log in acc fb..wirda dterjah oleh kengkawan wirda..hehe…so apa lagi..siap pagi tadi kna amaran keras oleh iera..ahaksss...x pasai2 pagi2 dah kna semangkuk..ngeee~~xtually smlm wirda block acc fb n wirda off fon...saje nak tgk ade org sayang ke tak...so apa lagi, kalutla diorg mncari wirda.. sampai diorg call lalink, tanyakan wirda..ahaksss..

MySpace MySpace MySpace MySpace

 So apa lagi..lalink lak kalut call wirda. dah masing2 tak dpt call wirda..hehe… wirda on fon jer..berlambak2 msg yg masuk..then lalink call..trus kna marah gak la..ahakss...bukan ape, smlm tu sajer je nak bebai manja dgn lalink..sbb tulah..ahakss…tapi lalink wirda ni mmg sabar orgnya..apa pun prangai wirda..scra telus dia tegur dgn nada perlahan…wirda amat bersyukur..org cakap jodoh kami kuat..gtu erk???

MySpace MySpace MySpace MySpace

kini jelas dan nyata gak, wirda mmg mmpunyai kawan2 yang sayangkan  erti persahabatn yang telah kami jalinkan…mereka selalu risaukan wirda dlm apa pun keadaan....alhamdullillah..wirda mmpunyai segalanya…rezeki wirda semakin mlimpah ruah.. … mmmm…mmg benar..wirda ade suami yg wirda cinta, wirda ade rumahtangga yang bahagia, wirda ade family yg wirda amat syg, wirda ade kje yg mnjaminkn masa depan, wirda ade kawan2 yang sayang wirda..semua tu dah ckup kan bagi wirda.. wirda amat dan sentiasa bersyukur keHadratnya..yang selain sewaktu dgnnya..  wirda takyah nak susah2 pkr..buang masa wirda jerk an???..ahaksss…

MySpace MySpace MySpace MySpace

Btw..wirda amat berterima kasih pada kengkawan2 wirda yg sntiasa mmberi kata2 semangat n junior wirda yang sentiasa buat wirda jadi gila.. ni adalah muka2 wanted bagi wirda...ari2 wirda kompom cari diorg dulu...mereka adalah kmanisan permulaan idop wirda..ahaksss


Wirda juga berbangga coz ade kawan macam mereka dimana sntiasa blajar utk akui kesilapan bila buat salah…wirda tak minta lebih dari sebuah persahabatn yang telah wirda jalinkan..tapi wirda cuma nakkan kjujuran, kesetiaan dan keikhlasan dari kawan2 wirda…tak prlu nak bodek wirda lbh2… wirda tak minta pun..wirda harap semua kawan2 wirda sntiasa mggunakan akal fikiran utk brfikir bila nak lakukan sesuatu..mana salah silap sama2 la tegur ye…lalala…

MySpace MySpace MySpace MySpace

~~ Thanks being part in my life….I LOVE U ALL ~~

MySpace MySpace MySpace MySpace

 

 

7 comments:

  1. hahha...baru ang tau kn terjah...nsb aku x terjah ang lagi.w.akaka...aku au ang dok gedix2 ngn mt noor..wakaka..aku terharu lak wei...ternangis lak aku..hehhe..syg ampa wei...

    ReplyDelete
  2. hahhaha...pagi2 aku kna terjah dah dgn iera...kna warning lagi..ahaksss....aku gak sayang kawan2 aku..tak prnh aku khianati erti persahabatan...:)

    ReplyDelete
  3. muah...tunggulah debaran kita akan jumpa nnti..hehehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. hah??pix sape yg kt bwh tu??cun gile!!hahaha...:P

    tayunk kak wirda gek!!hihi..:)

    ReplyDelete
  6. hahahha...almost welcome dear..:)
    wah...sely panggil akak kak wirda...so sweet..lallala

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~