KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Monday, August 16, 2010

~~Jom join contest Black & White Contest ~~


Salam ramadhan semua!!!!

~~ ALHAMDULLILLAH…wirda amat bersyukur ke Hadratnya~~

Urrrmmm…tetiba jer ati wirda jadi berbunga2..bukan ape..rasa macam best jer nak join segala contest dalam blog ni..al maklumlah wirda baru nak join buat kali pertama…ahaksss

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

.cantik menarik tertarik mmg d’bomb la..hehe..wirda bgtu tertarik dgn 1 contest ni.. sblom ni wirda hnya baca jer ntry tentang contest2 ni jer..takut nak join..hehe..tapi lpas tgk contest dari blog ni, wirda jadi trbuka hati…kira terror gak la owner blog ni sampai buat wirda terbuka ati..mmm…contest yang bgtu spesel bagi wirda…mmg different dari org lain..mau taknye..contest yang telah di ‘organize’kan oleh Muhamad Hisyam Bin Sidek...kira hencem gak la mamat ni.. ahaksss

MySpace MySpace MySpace MySpace



Meh la kita join..
sila click di sini ye…

MySpace MySpace MySpace MySpace


Wirda mmg suka kaler itam putih ni..mmm..bagi wirda kan itam putih ni ibarat persepsi tentang khidupan dimana ianya haruslah seimbang termasuk pengalaman, pengetahuan atau informasi, dan perasaan…wahhh…hebat btul persepsi yang wirda buat..ahaksss

MySpace MySpace MySpace MySpace


Ade syarat2x yg WAJIB korang patuhi..~
  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010... – Blom expired date lagik la…ahaksss..

  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan... – Kali nie wirda beradu nasib la..hehe..:)~
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitam dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit... – gambar ni masa cinta wirda disatukan..~
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya... – Yaaa…wirda dah jadi follower kamoO~
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu... – Bestnye coz dapat mnambahkan lagi accessories blog wirda..ahakss~
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..- Urmm..wirda dah tag 2 orang kawan wirda..~ngeee~
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak.. – Ahakss…wirda dah kasi statement CINTA pada owner blog..~

WIRDA MENCUBA NASIB..GAMBAR YG MENJADI TARUHAN WIRDA ADALAH..........................

~ Tarrrrrrraaaaaaaaaa ~



Lalala..semuanya dah siap pun…berjaya gak wirda akhirnya..best..best..

MySpace MySpace MySpace MySpace

So wirda nak tag kpada:

 
p/s to Mr Hisyam : hope ade rezeki wirda la ye…hehehe..:) 

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace


6 comments:

  1. hehehe..mestilah sely ade gak...best ooo...ahaksss

    ReplyDelete
  2. hahha...thanks...akan ku ambil pict yg cntik2..haha

    ReplyDelete
  3. heheh..welcome..jom join cntest ni..ade uit raye ooo..ahakss

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~