KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Wednesday, September 5, 2012

SEMOGA KAU JADI HUJAHKU NANTIBismillah..dengan nama Allah, wirda mulakan dengan ntry yang baru ye..
Alhamdullillah..!!

Cepat sungguh masa berlalu..Genap pada 25 Julai 2011, lahirlah seorang puteri buat kami..Syukur ke hadrat Ilahi..

Maaf, sayang..genap 25 Julai 2012 jatuh pada bulan puasa..so mama n papa x  dapat nak buat bestday sayang, ye.. So, mama n papa extend tarikh ye..:)

Urrrmmm… Untuk prinsip wirda, masa tidak pernah menanti kita. Dan peluang kedua tidak juga selalu ada buat kita untuk kali kedua.. Walaupun wirda sibuk, masa wirda untuk papa n Marissa amatlah berharga..

Apabila wirda dapat bawakkk Marissa jalan-jalan, kompom Marissa akan tersenyum riang..nampak je mama pakai tudung, dah pandai nak ikut...Bila dia dah didukung, kompom wirda dapat 1 ciuman di pipi..Bgitu tulusnya hati si kecilll itu untuk bodek hati mama apabila gembira.. Kadang-kadang, wirda terfikir..bila sebut nak berjalan jer, msti ade plan n bajet.tapi sebenarnya utk mnggembirakan hati anak bukan perlukan kos yang tggi pun..

Oleh itu, 1 majlis hari jadi telah diadakan untuk puteri kami tu..Walaupun Marissa merap pada majlis itu tapi dia tetap nak main bila nmpk belon dan wirda rasa kegembiraan itu satu terapi yang sangat mujarab untuk dia..hahaha…Alhamdulillah mama n papa dikurniakan oleh Allah seorang puteri yang comel, bijak mengambil hati orang-orang disekeliling including mama n papa..“ Terima Kasih, Sayang kerana menambahkan lagi keceriaan dan kebahagiaan dalam keluarga kita" . Insyaallah.. mama n papa doakan Marissa akan menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.. Kasih sayang dari mama & papa akan sentiasa bersama Marissa.“selamat harijadi anakku nur MARISSA wirdania mohd noor. Semoga engkau menjadi hujahku dihadapan Allah kelak. Amin”No comments:

Post a Comment

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~