KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!

KEHADIRN BB M TELAH LGKPKAN SGLNYA..LIVE LIFE TO FULLEST.I'M BEING A MUMMY!!
MY NAME IS NUR MARISSA WIRDANIA BT MOHD NOOR!!! WELCOME TO MY MUMMY BLOG!!

~~BE MY FRIENDS~~

Monday, September 6, 2010

~~Warkah di hari raya~~


Ai semua…
                                                                                                                             
MySpace MySpace MySpace MySpace

Lalalalala…ari ni dah 28 Ramadhan la..alhamdullillah..semuanya berjalan dgn lancar..wirda bersyukur ramadhan kali ni amat bermakna buat wirda…

MySpace MySpace MySpace MySpace

Macam ner dgn persiapan raya korang?? dah siap ker?? Mesti smuanya dah complete kan..ye la…kan tinggal 2 ari jer lagi kita nak raya..lalala

MySpace MySpace MySpace MySpace

Urrrmm… rasa best kan dah nak raya ni…bonus pun pm dah bagi....so wirda dah bli macam2 pun..hehe.baju raya saja pun ah habis rm500. kuih raya yang dtempah pun dah dapat..pandang kuih raya, hati jadi smakin girang..nak makan sayang jer rasanye..mm…tggal duit raya jer tak tukar lagi..~~ngeeee~~

MySpace MySpace MySpace MySpace

btw, ari ni wirda last kje..ptg ni dah nak balik kampung..bestnye…Ramadhan telah usai, namun semangat ramadhan moga selalu ada di hati. Gema takbir telah dikumandangkan. Di atas kesempatan ini, wirda ingin ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat  suami yang tersayang, MOHD NOOR RAHIM..Ayang minta maaf di atas segala salah dan silap ayg pada abang selama perkenalan kita..mohon diampun..n jgn lpa uit raya k..
tak lupa juga pada Kin, IEra, Chah, n kengkawan wirda di fb, blog, twitter, my space, fs n tagged..Minal aidzin wal faidzin. Maaf atas segala kesalahan baik sengaja atau tak sengaja.




Ampun dan maaf andainya aku ini…
Terkasar bahasa dalam bicara
Tersilap bicara semasa bersama
Termarah yang tak kena tempatnya
Tertanya tak tentu hala..
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik kuat di telinga
Terhantuk terketuk di kepala
Terpinjam terambil harta & benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila ada cerita,
Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
Termacam-macam yang kena-mengena.. ,,
Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama manusia
Pastinya tak lepas membuat dosa
Semoga dimaafkan,
Salam Aidil Fitri Maaf zahir & Batin

Ikhlas daripada;
Mohd Noor & Wirdhawaty

 

4 comments:

  1. aku pon sama...nk mntak maaf dari dulu smpai la kita knl..bahasa terkasar,terlbh n terkurang n terhegeh2 ka ngn laki ang..hahha..slmt hari raya wei..

    ReplyDelete
  2. aishah : hahhah...hang mmg banyak buat salah dgn aku pun..lain kali klu nak hgeh2 ajak la aku sekali..laki aku mmg gegeh..padanlah dgn aku...ahaksss..selamat ari raya aidifitri...maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  3. sely : heheh...maaf ye klu akak ade salah n silap akak kat sely..jaga prangai elok2 tau..selamat ari laye gak utk sely...maaf zahir dan batin..:)

    ReplyDelete

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~

~INILAH KEBAHAGIAAN KAMI~